+90 (0)212 280 95 05 info@stertilinteryapi.com

Yeni Nesil COMBILOK G2 Otomatik Araç Kilitleme Sistemi

04/26/21 | Haberler

Stertil Dock Products güvenlikte COMBILOK® G2 ile güvenlikte yeni çağı başlatıyor. G2 evrensel otomatik araç kilitleme sistemi, yılın 365 günü 7/24 açık olan günümüzün dağıtım merkezlerinin tüm ihtiyaçlarına karşılık verebilmektedir.

Stertil Dock Products, otomatik araç kilitleme sistemlerinde mihenk taşı olan COMBILOK®’ u 25 yıldan daha uzun bir süre önce pazara sundu. G2 ile ise yeni bir güvenlik çağı başlattı.

Evrensel Otomatik Araç Kilitleme Sistemi

COMBILOK® G2, her türlü ticari aracı güvenli bir şekilde kilitleyerek hem aracın yükleme alanından erken ayrılmasını hem de forklift vs. gibi dış etkenler sebebiyle kaymasını önler. G2, 21. yüzyılın dağıtım merkezlerinin pazar gereksinimlerini fazlasıyla karşılayan, devrim niteliğindeki yeni nesil güvenlik ürünüdür. Uzun süre kullanıma izin verecek şekilde, dayanıklı ve her çeşit depolama tesisi için uygun bir çözümdür.

The Stertil Dock Products COMBILOK® G2, küçük kamyonetlerden büyük mafsallı araçlara kadar, tekerleklerinin küçük veya büyük çaplı olması ya da etekli veya eteksiz olmalarının bir önemi olmaksızın, her çeşit aracı kilitleyebilecek çok yönlü otomatik emniyet sistemidir. COMBİLOK ® G2, 240 mm' den 460 mm' ye kadar muhteşem bir kilitleme yüksekliği aralığına sahiptir.

Yer Tasarrufu ve ‘Tak & Çalıştır’ Kurulumu

4.8 metre uzunluğuna ve sadece 6.3 metre kurulum alanı ihtiyacına sahip olan ve bu özelliğiyle araçlara ekstra manevra kabiliyeti kazandıran COMBİLOK ® G2, pazarında en fazla yer tasarrufu sağlayan otomatik araç kilitleme sistemidir. Tüm hidrolik ve elektronik bileşenler, sağlam galvaniz çelik gövde içinde korunur. Bu nedenle daha az mühendislik ve inşaat işi gerektirir.

COMBİLOK ® G2 ile, operasyonlarınızın aksamasına engel olun; personelinizin emniyetini ve tesisiniz ile ürünlerinizin hasarsız bir şekilde güvende kalmasını sağlayın.